Managed hosting

Initworks Managed Hosting

Een professioneel gemanaged extern IT platform heeft veel voordelen. U heeft minder eigen IT personeel nodig, u maakt gebruik van grotere en dus snellere servers en u deelt hardwarekosten. Daarnaast levert de juiste configuratie van hardware en sofware u een aanzienlijke performanceverbetering op.

Uw vertrouwelijke data is bij Initworks in professionele handen omdat wij als geen ander begrijpen dat u behoefte heeft aan een betrouwbaar, veilig, schaalbaar en duurzaam systeem. Onze medewerkers zijn hoogopgeleide, gecertificeerde en ervaren techneuten, wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 geaccrediteerd, monitoren onze systemen 24/7 en wij werken vanuit datacenters in Nederland en Groot-Brittannië. Alles om u het noodzakelijke vertrouwen te bieden.

Betrouwbaar

Om 100% operationele uptime na te streven en probleemscenario’s zoals dataverlies en disruption of service te voorkomen, bannen wij single points of failures zo veel mogelijk uit en monitoren wij onze systemen continu. Door de implementatie van OTAP omgevingen minimaliseren wij deployment risico's.

Veilig

Wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 geaccrediteerd en onze procedures en werkwijzen worden jaarlijks extern door Moody International geauditeerd; noodzakelijk voor compliance benodigdheden in zowel de private als in de publieke sector. Wij voeren jaarlijks een risk assessment uit en doen aan proactief beheer door met patch management en regelmatige security scans hacks te vermijden.

Schaalbaar

Wij maken gebruik van geavanceerde virtualisatie- en cloudcomputing oplossingen van het door Oracle overgenomen Sun Microsystems, waardoor wij wisselende behoeften voor processing power en dataverkeer flexibel kunnen inpassen.

Duurzaam

Voor een goede, lange termijn relatie met onze klanten stellen wij ons zoveel mogelijk in op hun behoeften. Zo nemen wij uitgebreid de tijd om voor klanten de benodigde expertise op te bouwen en specifieke infrastructuren in te stellen. Daarnaast bieden wij maatwerk door voor iedere klant vooraf een DR (Disaster Recovery) procedure te maken die periodiek wordt getest.

Shared Hosting

Initworks heeft twee shared hosting pakketten. Small en Standaard.

Lees meer ...

Applicatie hosting

Voor webformulieren of voor volledige applicaties kunt u bij ons terecht. We ontwerpen graag een op maat gesneden omgeving voor u zodat we uw wensen optimaal kunnen invullen. Door gebruik te maken van state of the art virtualisatietechnieken kunnen we als geen ander test-, acceptatie en productieomgevingen voor u realiseren.

Lees meer ...

Infra hosting

Wij zijn hoogopgeleid en gecertificeerd in ons vakgebied, daarnaast hebben inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd in het ontwerpen en onderhouden van complexe IT omgevingen. Voor u ontwerpen we graag een op maat gesneden omgeving zodat we uw wensen optimaal kunnen invullen.

Lees meer ...